04 juli 2013

Belgische Blogger Meet

Hier komt een primeur, een bericht in het Nederlands!

Net voor ik naar Londen vertrok was het idee voor een meet met Belgische naaisters en naaiers (?) al naar boven gekomen op Twitter. Ondertussen zijn deze plannen iets concreter, en zijn we op zoek naar geïnteresseerden!

Heb je zin in een gezellig dagje in het gezelschap van schoon volk als Jo, Joost, Lisa, Stephanie, Inge (en ik)? Laat dan iets weten via mijn e-mailadres: annekecaramin(at)hotmail(dot)com en ik neem contact op! We hebben een doodle aangemaakt om het vastleggen van een datum gemakkelijker te maken, die kan je hier vinden.

En omdat een blogpost zonder prentjes saai is, hierbij een gif die mijn reactie toen alles concreter werd perfect samenvat:


(I'll say it again in English, just in case there's an interested party who doesn't speak Dutch...)

Before my meet-up in London, there were vague plans for a similar thing in Belgium. We are now looking for other interested people! If you are in Belgium in July and fancy meeting other sewists, feel free to e-mail me at annekecaramin(at)hotmail(dot) com and I'll contact you with more information!

3 opmerkingen:

  1. h├ę tof ! ik ontdekte je blog nu pas en je maakt prachtige jurken ! Misschien kom ik ook wel, maar waar zou dat dan doorgaan ?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo en welkom! De locatie staat nog niet vast, maar schrijf je gerust in, er is geen verplichting om dan ook echt deel te nemen als het je niet uitkomt! Doe gerust ook zelf suggesties!

      Verwijderen