18 februari 2013

It's Oh So Quiet

Shh! Shh! No, I'm not dead. I've had a few ideas for posts to fill the time until I could photograph a few garments and write about that, but I didn't even have time for filler like that. Truth is, these days there's not that much time for sewing. I finished two dresses and a fleece onesie, but never get around to photographing them. And now I'll be gone until the end of the week! Hopefully there'll be a bit of time for a photoshoot in the weekend.

Oh, and I bought a walking foot.


Bonus shot: my boyfriend trying on the cat costume. And playing with a ball of yarn.See you soon!

2 opmerkingen:

 1. Hey, ik heb net je blog ontdekt via 'map the sewintists'. Alleen vrees ik dat ik iets mis gedaan heb bij het plaatsen van mijn pin want nadien vond ik de jouwe niet meer terug in Antwerpen. Kan jij ze terug vinden? sorry voor het ongemak dat ik veroorzaak...
  (maar nu heb ik je wel je blog ontdekt!)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo,

   Ik snapte het ook eerst niet goed maar blijkbaar zie je enkel de pins van de pagina die op dat moment openstaat! De lijst van blogs is ondertussen vier pagina's lang dus om alle Belgische blogs te zien moet je elke pagina aanklikken en telkens opnieuw op Belgiƫ inzoomen. Ik sta op pagina vier!

   Verwijderen